Påsken 2020

Postet av Romsås IL den 7. Apr 2020

Vi ønsker alle våre medlemmer og foresatte en riktig god påske.

ALL AKTIVITET I ROMSÅS IL AVLYSES INNTIL VIDERE !!

Postet av Romsås IL den 14. Mar 2020

Hovedstyret i Romsås IL har besluttet at all aktivitet som trening, kamper og møtevirksomhet hvor flere personer møtes, innstilles inntil videre.

Alle gruppemøter, styremøter og Romsås IL sitt årsmøte 25.03.20 utsettes inntil videre. For årsmøtet er det gitt en generell dispensasjon til alle klubber med ny frist den 15.06.

Utover dette ber vi alle våre medlemmer om å følge de anbefalingene som kommer fra FHI.

Denne informasjonen er gjeldende retningslinje i klubben inntil ny informasjon vil bli gitt.

Mvh Hovedstyret

VI STOPPER TRENING, KAMPER, TURNERINGER ETC

Postet av Romsås IL den 12. Mar 2020

ETTER KONFERANSE MELLOM KJELL (LEDER) OG SISSEL (NESTLEDER) GJELDER FØLGENDE FOR ROMSÅS IL

-VI STOPPER TRENING, KAMPER, TURNERINGER ETC

- MØTER BLI LAGT TIL HALLEN SÅ LENGE VI IKKE PÅ REGNER DET KOMMER FLERE EN DET SOM ER ANBEFALT. KOMMER DET FLERE STOPPER VI OG AVLYSER DIREKTE.

- TROR DETTE ER DET BESTE SLIK SITUASJONEN ER FOR VÅRE MEDLEMMER PR D. D.

- GRUPPER SOM ØNSKER MØTE LOKALET TAR DETTE OPP DIREKTE MED KJELL ELLER SISSEL

Medlemskontingent 2020

Postet av Romsås IL den 20. Jan 2020

Medlemskontingenten er sendt ut til alle medlemmer.

Har du ikke mottatt den bør du :

1. sjekke søppelposten

2. sende en mail til medlemsreg@romsas-il.no med info på navn til medlemmet man ikke har fått fakturaen til.

Julen 2019

Postet av Romsås IL den 20. Des 2019

Vi ønsker alle en fredelig jul og et fremgangsrikt godt nytt år !