TURNSTART UKE 35, MANDAG OG ONSDAG

Postet av Romsås IL - Turn den 11. Aug 2020

Nå er sommerferien snart slutt og vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen

til nytt turnsemester.

Vi starter mandag 24.8. og onsdag 26.8., begge dager har vi timer fra kl. 17 til 20. Hvordan vi skal fordele de tre timene har vi ikke bestemt. Vi vil komme tilbake med informasjon så snart det er bestemt.

Pga koronaepedemien er det fortsatt strenge regler. Enmetersregelen er pr dd borte, men det gjelder kun pr gruppe på 20 turnere. Vi kan ta ned skillevegger I hallen og ha fire grupper av 20 turnere. Det er et fint antall for oss, vi hadde ikke grupper over 20 i vårsemesteret. Ved bytte av apparater, må vi desinfisere

apparatene og turnerne må bruke antibac. Dette får vi til.

Våre fire grupper er: miniturn 4 - 6 år, parti 7 - 10 og parti 11 - 16. Mulig det blir endringer på deling når vi ser hvor mange som kommer.

Pga smitte må vi vite hvem som kommer på de første to treningene. Vennligst send info til ehardhau@online.no innen 23.8.

Treningsavgiften blir ikke endret. De som betalte full treningsavgift før vi sluttet 12.3., vil få fratrekk på høstens

treningsavgift.  Bydel Grorud dekker en del av vårt tap pga tilbakebetalingen.

Romsås IL Turngruppa

for styret og trenerne

Ellen-Vera Haug

tlf 99618538

Årlig møte 2020

Postet av Romsås IL - Turn den 2. Mar 2020

Turngruppas årlige møte avholdes i hallen 11.03.2020  kl. 17.30

Ønsker dere å sende inn forslag til møtet gjøres dette ved å sende epost til ehardhau@online.no

ÅRSRAPPORT FOR TURNGRUPPA 2019.pdf

Regnskap Turn 2019 og budsjett 2020.xls

God jul

Postet av Romsås IL - Turn den 15. Des 2019

Vi ønsker alle våre medlemmer
 en hyggelig julefeiring

og alt godt i 2020.

Til alle turnerne våre med familie

Postet av Romsås IL - Turn den 15. Des 2019

Nå er 2019 snart over og vi har gått i hvilemodus. Vi hadde et veldig fint vinter/vårsemester. Mange ivrige turnere som lærte mye nytt og imponerte med salto, flikkflakk og andre vanskelige øvelser.

Vi hadde med mange på årets kretsturnstevne. Oppvisningen hadde de terpet og terpet på så den satt og de fikk velfortjent applaus.

Høstsemesteret startet med stengt hall pga rehabilitering. Vi var heldige og fikk timer på Svarttjern skole til miniturn og 6-8, samt at 9-16 fikk 1 ½ time to ganger i uka i gymsalen på Romsås senter. Der nede er det ikke ordentlig ventilasjon, så når hallen var klar igjen 15.11. var alle fornøyde. Savnet av flere apparater var stor. Det har vært 20 turnere på hvert av de tre partiene, dessverre så kunne vi ikke ha flere på hvert parti. Interessen for å turne er stor i Bydel Grorud og vi har hatt ventelister på miniturn og 6-8 årspartiet.

Vi starter opp igjen i uke 2 – onsdag 8.1. kl 17 for 10-16 år, kl. 17.30 for 6-9 år og kl. 17.15 for miniturn 4-6 år.

Pga stor interesse, blir det to partier for miniturn, mandag og onsdag kl. 17.15 – 18.00.

6-8 blir nå 6-9 år, de som ønsker kan trene to ganger i uka, mandag og onsdag kl. 17.30 – 19.30. De som ønsker å trene én gang i uka ,må gå fast mandag eller onsdag.

9-16 blir nå 10-16, trener to ganger i uka, mandag og onsdag kl. 17.00 – 20.00. De som ønsker å trene én gang i uka ,må gå fast mandag eller onsdag.

De som skal trene kun mandager, begynner mandag 13.1., tidspunkt som over.

Vi tar i mot påmeldinger via e-post til turn@fg-racing.net.

Vi ønsker alle våre turnfamilier en hyggelig juletid og takker for godt samarbeide i 2019.

Hilsen fra

Styret:       Malika, Ebrima og Ellen-Vera

Trenere:   Ali, Gry, Judith, Salwa, Somaya og Thomas

Romsås idrettshall rehabiliteres og den blir ikke klar til skolestart.

Postet av Romsås IL - Turn den 6. Aug 2019

Romsås idrettshall er beregnet klar fra uke 44, og vi håper dette blir overholdt.

Vi jobber med alternative løsninger på Svarttjern og Tiurleiken skoler,
evt i gymsalen på Romsås senter. Dette er ikke avklart.

Vi vil informere via informasjon på hjemmesiden og i e-poster til
turnfamiliene.

Romsås 5. august 2019