Ble årets ildsjel

Postet av Romsås IL den 29. Nov 2023

Sara Nordby Skipar ( Journalist i studentavisen Journalen) var på besøk på Humleby klubbhus i forrige uke for å snakke med Øystein ( leder fotball) og Marte ( Daglig leder) om prisen Årets ildsjel Oslo som Adnan vant. Under kan dere lese saken :) 

Bildet er fra gjengen som driver Åpen hall i Romsåshallen på fredager

Ble årets ildsjel: - Surrealistisk | Journalen (oslomet.no)
Romsås MS7 - Seriemestere 2023

Postet av Romsås IL den 24. Nov 2023

MS7 har for andre år på rad vunnet den øverste divisjonen for 7-er fotball for herrer i Oslo. 

Det er en enorm prestasjon, og det har satt Romsås IL på fotballkartet i Oslo. Laget har gjennom hardt og stabilt arbeid og ikke minst kameratskap over mange år etablert oslos beste 7- er lag. Det skal vi alle være stolte av på Romsås. Det er et lag hvor spillerne har stor kjærlighet for oransje og grønt. Vi håper MS7 kan bestå i mange år og spillerne sier selv etter de er pensjonerte. Ære være Romsås - byens beste breddeklubb. 
J2017, Obls miniligaen

Postet av Romsås IL den 20. Nov 2023

Jenter 2017 storkoste seg på Obos miniligaen søndag 12. november. Jenten selv beskrev turneringen som en fest og foreldrene syns også det var en stor fest å se på jentene spille. Dette var GØY! 

Turneringen gikk inne i Obos hallen på Greibanen og Romsås og Grei møttes i kamp og alle ble VINNERE.

Akers avis Groruddalen skrev også en liten artikken om jentene :) 
Årets ildsjel - Oslo

Postet av Romsås IL den 16. Nov 2023

Foto er Vetle Eggen

Adnan Naem ble overrasket denne uken med blomster og diplom av Silje Norendal/NIF/OIK og Romsås idrettslag for kåringen av årets ildsjel Oslo. 

Naeem beskrives som en engasjert ildsjel som har stor gjennomføringsevne. Han er tilgjengelig, tydelig og et godt forbilde. Han engasjerer seg i alle aldersklasser både på jente, - og guttesiden, både med spillere og trenere. Han planlegger for både treningstider og dommere. I tillegg engasjerer han ungdom i både trenerjobber og dommerjobber. Han arrangerer også tilbud for ungdom i ferier og på fredagskvelder. Han har søkt om penger til sommerferieaktiviteter, åpen hall og mange inkluderingstiltak som engasjerer ungdom. Ungdommene har stor respekt for Naeem, og de kommer til han for råd og hjelp. Han får også god kontakt med foreldrene. Ungdommene på Romsås forteller at Naeem er mer enn en trener, han bryr seg også om deres mentale helse og velvære. Han motiverer og er oppmerksom, og er en person de alltid kan komme til for å slå av en prat.
Naem har gjort en super jobb med å holde fotballen på Romsås i live, hadde det ikke vært for Naeem så hadde det mest sannsynlig ikke vært noe fotball på Romsås. Naeem er en ekte ildsjel!


Her er artikkel om Årets ildsjel kretsvinner Oslo: Adnan Naeem (teamnor.no)

Video kan lastes ned her: https://idrettsforbundet.filemail.com/d/ijljh

ndlai
Aerobic treninger

Postet av Romsås IL den 15. Nov 2023
Frivillighet/Fair-play

Postet av Romsås IL den 14. Nov 2023
Frivillighet/Fair-play

Postet av Romsås IL den 14. Nov 2023
Tegnekonkurranse turngruppa

Postet av Romsås IL den 8. Nov 2023
Juleoppvisning turn

Postet av Romsås IL den 8. Nov 2023